Mat & dryck för festen
En högtidsstund på Villa Anna innebär att du kan koppla av som festfixare, huvudperson och arrangör. Här i Uppsalas charmiga kulturkvarter erbjuder vi dig och dina gäster smakupplevelser och service som tar den stora dagen till en högre nivå.
Här ryms 86 gäster och festvåningens känsla kan förvandlas och anpassas enligt dina personliga önskemål. Ett inglasat hörn släpper in såväl dagsljus som himlens stjärnor och salen kan till exempel släckas ned för en effektfull film- eller bildvisning via en projektor i taket.
Vid behov finns även möjligheten att reservera hela hotellet inklusive matsal, festvåning, vinkällare, hotellrum och sviter.
Menyförslag
Denna meny serveras i festvåningen för minst 15 personer. Vänligen notera att endast samma meny serveras till hela sällskapet. Vi önskar menyval en vecka i förväg. Eventuella allergier/överkänslighet meddelas i samband med beställning.
Ni komponerar en egen meny och kan köpa till kanapéer, brödservering och ost samt praliner.
(Ost ingår i fyrarättersmenyn).
Vi erbjuder kostnadsfri avbokning fram till och med tre veckor innan ankomst, därefter sker full debitering.
Förrätt
Jordärtskocksoppa med kantarell, pinjenöt och löjrom
Tartar på innanlår, rökt mandel, ramslökskaprisemulsion och picklad silverlök
Varmrätt
Bakad röding, sandefjordsås, spetskål, dill och ärta
Stekt hjort, rökt pumpapuré, friterad potatis, grönkål och rödvinsky
Dessert
Vaniljpannacotta, muskovado, bärsorbet och maräng
Tre svenska gårdsostar med fikonmarmelad och frökex
Canapéer x 3, 115:-
En rätt, 345:-
Tvårätters, 475:-
Trerätters, 595:-
Fyrarätters, 675:- (Förrätt, varmrätt, ost och dessert)
Vid bokning av minst trerätters finns det möjlighet att göra tillval av Villa Annas brödservering, 45:-
Chokladpralin, 29:-