Meny

Mat & dryck för festen

En högtidsstund på Villa Anna innebär att du kan koppla av som festfixare, huvudperson och arrangör. Här i Uppsalas charmiga kulturkvarter erbjuder vi dig och dina gäster smakupplevelser och service som tar den stora dagen till en högre nivå.

Här ryms 86 gäster och festvåningens känsla kan förvandlas och anpassas enligt dina personliga önskemål. Ett inglasat hörn släpper in såväl dagsljus som himlens stjärnor och salen kan till exempel släckas ned för en effektfull film- eller bildvisning via en projektor i taket.

Vid behov finns även möjligheten att reservera hela hotellet inklusive matsal, festvåning, vinkällare, hotellrum och sviter.

Menyförslag
Denna meny serveras i festvåningen för minst 15 personer. Vänligen notera att endast samma meny serveras till hela sällskapet. Vi önskar menyval en vecka i förväg. Eventuella allergier/överkänslighet meddelas i samband med beställning.

Ni komponerar en egen meny och kan köpa till kanapéer, brödservering och ost samt praliner.
(Ost ingår i fyrarättersmenyn).

Förrätt

Skagenröra på smörstekt toast med löjrom, picklad rödlök och dill

Regnbågstartar med wasabimajjo, gurka och friterad schalottenlök

Varmrätt

Bakad röding med vitvinssås, sparris, ärtor och potatis

Lammytterfilé, sparris, tomat, rödvinssky och potatisgratäng

Dessert

Vaniljpannacotta med inkokta rabarber, flädersorbet och lakritsmaräng

Svenska gårdsostar med marmelad och frökex

Canapéer x 3, 115:-

En rätt, 345:-

Tvårätters, 475:-

Trerätters, 595:-

Fyrarätters, 675:- (Förrätt, varmrätt, ost och dessert)

Vid bokning av minst trerätters finns det möjlighet att göra tillval av Villa Annas brödservering, 45:-

Chokladpralin, 29:-