Mat & dryck för festen
En högtidsstund på Villa Anna innebär att du kan koppla av som festfixare, huvudperson och arrangör. Här i Uppsalas charmiga kulturkvarter erbjuder vi dig och dina gäster smakupplevelser och service som tar den stora dagen till en högre nivå.
Här ryms 86 gäster och festvåningens känsla kan förvandlas och anpassas enligt dina personliga önskemål. Ett inglasat hörn släpper in såväl dagsljus som himlens stjärnor och salen kan till exempel släckas ned för en effektfull film- eller bildvisning via en projektor i taket.
Vid behov finns även möjligheten att reservera hela hotellet inklusive matsal, festvåning, vinkällare, hotellrum och sviter.
Menyförslag
Denna meny serveras i festvåningen för minst 15 personer. Vänligen notera att endast samma meny serveras till hela sällskapet. Vi önskar menyval en vecka i förväg. Eventuella allergier/överkänslighet meddelas i samband med beställning.
Ni komponerar en egen meny och kan köpa till kanapéer och/eller ost samt praliner.
(Ost ingår i fyrarättersmenyn).
Förrätt
Skagenröra, smörstekt bricohe och löjrom
Jordärtskocksoppa med gruyerekräm, krispigt sidfläsk och jordärtskockschips
Varmrätt
Bakad röding med vitvinsås, kulpotatis, dragonolja och picklad gurka
Hjort med rostad morot, picklade svarta vinbär, rödvinsky och potatisgratäng
Efterrätt
Crème brûlée med havtornsorbet
Svenska gårdsostar med marmelad och frökex
Canapéer x 3, 115:-
En rätt, 345:-
Tvårätters, 475:-
Trerätters, 595:-
Fyrarätters, 675:-
Chokladpralin, 25:-