Meny

Nordiskt av naturen

Ladda ner vår meny

Vårt kök är i grunden svensk gastronomi med en del smaker hämtat från våra resor runt om i världen. Vi serverar Lilla menyn och Stora menyn under helger.

Meny fredag och lördag

Lilla menyn 750 kr

Tilltugg x 3

1. Tartelette med ostkräm, päron och tjärsirap

2. Brioche med oxsvanssky och örtsmör

3. Tomatvatten med melon, pilgrimsmussla och krondillsolja

Kantareller med rökt potatisskum, libbsticka och svart tryffel

Gös med vasslesmörsås, krispigt kycklingskinn, grillad svartrot, granolja och syrad gulbeta

Popcornglass med majspannacotta, blåbär, harsyra, bovete med brynt smör och lönnsirap

Tillval, gårdsostar med älgörtssirap 70 kr

Menyn gäller för samtliga i sällskapet

Stora menyn 950 kr

Tilltugg x 3

1. Tartelette med ostkräm, päron och tjärsirap

2. Brioche med oxsvanssky och örtsmör

3. Tomatvatten med melon, pilgrimsmussla och krondillsolja

Kantareller med rökt potatisskum, libbsticka och svart tryffel

Havskräfta med bubu arare jalapeñopesto, brynt smörhollandaise och ingefärspicklad fänkål

Tartar på oxinnanlår från Dalsjöfors med rökt oxmärg, syrad enbärsgrädde, pistagenötter och Kalixlöjrom

Stekt ankbröst med pumpapuré, anksky, savojkål, hasselnötsdukkah och kvitten

Granité av svartvinbärsblad med yoghurtmousse, vit nektarin och spansk körvel

Pralin smaksatt med timutpeppar och havtorn

Tillval, gårdsostar med älgörtssirap 70 kr

Menyn gäller för samtliga i sällskapet