Nordiskt av naturen
Vårt kök är i grunden svensk gastronomi med en del smaker hämtat från våra resor runt om i världen. Vi serverar Lilla menyn och Stora menyn under helger.
Meny fredag och lördag
Lilla menyn 795 kr
Tilltugg x 3
1. Munk fylld med svensk anklever och körsbärschutney
2. Löjromstaco med krondill och fänkål
3. Puffad gris med havgus ost och fermenterad chili
Stekt havskräfta med morot, svart citron och kimchihollandaise
Kummel med kantarell, sherrysås, shiso och bondböna
Brynt smörkaka med myskmadraglass, och granité av havtorn och apelsin
Menyn gäller för samtliga i sällskapet
Stora menyn 995 kr
Tilltugg x 3
1. Munk fylld med svensk anklever och körsbärschutney
2. Löjromstaco med krondill och fänkål
3. Puffad gris med havgus ost och fermenterad chili
Enbärsgravad hälleflundra med tomat, syrad grädde och kokosvinäger
Tartar med tryffel, lök och Jordärtskockschips
Stekt havskräfta med morot, svart citron och kimchihollandaise
Anka med kroppkaka, citrongrässås och granpicklad rotselleri
Sorbet av getyoughurt med plommon, muskovado och nyponros
Pralin av Valrhonachoklad med smak av blodapelsin och lakrits
Menyn gäller för samtliga i sällskapet