Nordiskt av naturen

Vårt kök är i grunden svensk gastronomi med en del smaker hämtat från våra resor runt om i världen. Vi serverar Lilla menyn och Stora menyn under helger.
Meny fredag och lördag
Lilla menyn 750 kr
Tilltugg x 3
1. Krustad med potatiskräm, havgus och tryffel
2. "Krabbtaco" med persilja och picklad rotselleri
3. Chawanmushi, svensk svamp och rökt, riven äggula
Kålbuljong, jordärtskockskräm, ravioli och mangalitzagris
Misobakad torskrygg, glaserad majrova, macadamianötter och rostad fiskbenssky
Havtornssorbet med jortärtskockskola och örtbrûlée
Tillval, gårdsostar med älgörtssirap 70 kr
Menyn gäller för samtliga i sällskapet
Stora menyn 950 kr
Tilltugg x 3
1. Krustad med potatiskräm, havgus och tryffel
2. "Krabbtaco" med persilja och picklad rotselleri
3. Chawanmushi, svensk svamp och rökt, riven äggula
Salmalax med ostronkräm, salicorn och thaibasilika
Kålbuljong, jordärtskockskräm, ravioli och mangalitzagris
Kryddsotad ren, svart vitlök, bitter sallad, löjrom och sandefjordssås
Svensk oxe, rödbetspuré, picklade björnbär, dragon och sky på madapeppar
Hallonchokladglass, rostad mandelmjölkskum och varm åkerbärskompott
Pralin smaksatt med citron, viol och lakrits
Tillval, gårdsostar med älgörtssirap 70 kr
Menyn gäller för samtliga i sällskapet