Meny

Nordiskt av naturen

Ladda ner vår meny

Vårt kök är i grunden svensk gastronomi med en del smaker hämtat från våra resor runt om i världen. Vi serverar Lilla menyn och Stora menyn under helger.

Meny fredag och lördag

Lilla menyn 795 kr

Tilltugg x 3

1. Vårrulle med jordärtskocksmousse, forellrom och gräslök

2. Broccolitartlett med husets ricotta och pistagegremolata

3. Krispigt ris med tartar på djuphavsräka och kimchi

Fröyalax sotad med miso, jalapenõolja och grön tomat

Gös med zucchini, agretti, rökt blåmusselsås och tagetes

Glass gjord på emmer, surdegscrisp, älgört och hasselnötter

Menyn gäller för samtliga i sällskapet

Stora menyn 995 kr

Tilltugg x 3

1. Vårrulle med jordärtskocksmousse, forellrom och gräslök

2. Broccolitartlett med husets ricotta och pistagegremolata

3. Krispigt ris med tartar på djuphavsräka och kimchi

Fröyalax sotad med miso, jalapenõolja och grön tomat

Löjrom med nässelpesto, vitsparris och purjolöksskum

Timjanstekt kalvbräss med rotsellerikräm, ramslök och kycklingjus

Lamm x 2 med vårlök, grön sparris och murkelsås

Fläderkokt rabarber med ängsyraglass, mandel och hallonskum

Pralin av Valrhonachoklad med smak av blodapelsin och lakrits

Menyn gäller för samtliga i sällskapet