Meny

Allt till ditt bröllop

Här har vi samlat våra bästa rekommendationer inför er stora och viktiga dag. Leverantörer inom bröllop som gör allt för att just er dag ska bli ett minneför livet.

Utvalt av Villa Anna

Bröllopsstylist för dekor och blommor

FestFint

Vackra dukningar och helhetskoncept enligt tema och önskemål med blommor och detaljer till ditt bröllop.

läs mer om FestFint designade erbjudande

Elin Lindqvist
073-570 26 10‬
elin@festfint.se
www.festfint.se

Bröllopsstylist för dekor och blommor

Floristeriet

Florist & koordinator
Med 17 års erfarenhet från denna magiska bransch så vill jag bidra med min expertis till att planera ert bröllop och följa genom hela processen. Mitt mål är att ge er ett minne för livet så som i små som stora detaljer.
Floriseriet har tagit fram ett erbjudande specialdesignat för din fest på Villa Anna.

läs mer om Floristeriets designade erbjudande

Jessica Engebretzen
floristeriet@gmail.com
0760 27 90 02
www.floristeriet.se
@floristeriet

Florist

Blomsterrummet

Ett bröllop är inte komplett utan vackra blommor. För oss är blommorna en symbol för kärlek och glädje. Vi binder er bukett med kärlek och omtanke och med blommor beställda för just er dag. Vi hjälper er att utveckla era idéer och skapa ert personliga bröllop med det lilla extra.

Välkommen att höra av er till oss så hjälper vi er att skapa er drömdag till ett minne för livet!
Besök oss på instagram @blomsterrummetuppsala

Info@blomsterrummet.nu, 018 106106, Kungsängsgatan 13

Florist

Wingesblommor

Wingesblommor är ett aktiebolag som funnits sedan 1962, vi är stolta över att vara en så gammal och
väletablerad butik men inte ska man tro att vi är fast i den gamla skolan för det. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra kunskaper inom diverse binderier, därbland bröllop. Vi har sedan åtta år tillbaka samarbetat med Krusenbergs herrgård som deras blomsterleverantör till just fest och bröllop och oj, vad vi har lärt oss på vägen.
Inget bröllop är för stort eller för litet och vi längtar att få hjälpa just dig med din stora dag!

www.wingesblommor.com
winges.blommor@blixtmail.se

Bröllopsfotograf

Maria Wideman

NATURLIGT & AUTENTISKT
FÅNGA KÄNSLAN AV ER BRÖLLOPSDAG
Era bröllopsbilder handlar om mer än stil och budget. Det handlar om att hitta en fotograf som får er att känna er bekväma och trygga. Det handlar om att fånga er upplevelse av bröllopet på ett genuint sätt som ni kommer ha glädje av i många år framöver.

Maria Wideman | Bröllopsfotograf Uppsala, Sverige
Maria Wideman kontakt@mariawideman.se

Bröllopsfotograf

Michael J. Foto

Ödmjuk och lättsam bröllopsfotograf i Uppsala som tycker att upplevelsen är minst lika viktig som bröllopsbilderna.
Ni får en helhetslösning för bröllopsfotograferingen. Detta gör att ni och era gäster kan njuta av bröllopsdagen för att sedan få den levererad i minnen genom bilder som är tidlösa, vackra och speglar er personlighet.

www.michaeljfoto.com
Tel:0709942523
E-post: michael@michaeljfoto.com

Bröllopsfotograf

Angelica Klang

Det kanske låter som en klyscha, men det går inte att uttrycka det på något bättre sätt: jag älskar mitt jobb!
Vid ett bröllop vill jag alltid ha en träff innan den stora dagen, så att vi kan bekanta oss. Porträttfotograferingen ska bli en rolig upplevelse, en stund att titta tillbaka på och minnas som ett mysigt inslag i sin bröllopsdag. Under mötet ger jag även tips och vi pratar igenom den kommande bröllopsdagen. Alla mina erfarenheter och kunskaper om och ifrån bröllop ger en trygghet till mina härliga brudpar. Jag kommer mina par och familjer mycket nära och det känns som jag blir en vän.

Har ni några som helst frågor så når ni mig på fotograf@angelicaklang.se, eller 070 468 87 37
På min hemsida finns gallerier, priser, information och en blogg.: www.fotografangelicaklang.se

Bröllopsfotograf

Malin Norlen

- Det härligaste som finns är att fånga kärlek på bild, att skapa bilder för livet
Jag vill gärna lära känna mina brudpar, dels för att förstå mer om just er och ni som par får klämma och känna lite på mig som fotograf och person också ;) så jag tar gärna en Fotofika innan ni bokar och såklart Finn jag där sen både före, efter och under bröllopet. Bröllopen går mot att bli mycket mer personliga och inte lika traditionsbundna, jag som fotograf älskar den här trenden, hela bröllopet blir mer avslappnat utan massa måsten. En till rolig trend för mig som fotograf är att allt fler brudpar vill att jag förevigar hela deras dag från förberedelser till partyt och det älskar jag och min förkärlek till storytelling och att jag numera kan erbjuda både foto och film

Malin Norlen malinnorlen@hotmail.com
www.fotografmalinnorlen.com

360 fotolösning och videografi

Leilo.Arts360

Vill du fånga ditt bröllop på ett helt unikt sätt? Då har du hittat rätt. Vi på Leilo.Arts360 samlades med ett gemensamt syfte - att erbjuda underhållning av högsta kvalitet och skapa minnen som varar för livet. I vår exklusiva 360 photobooth snurrar en kamera runt era gäster och filmar en 360-graders slow motion-film, som gästerna direkt kan ladda ner till mobilen och på så sätt få hem ett unikt minne av ditt bröllop. Utöver vår 360 photobooth erbjuder vi även vanliga fotobås med vackra bakgrunder anpassade till ditt event, eller kanske vill du fånga ditt bröllop från skyn med vår drönarteknik?
Vi på leilo.arts360 gör din vision till verklighet!

Mail: leilo.arts360@gamil.com
Instagram: @leilo.arts360
Tel: 076 323 13 58

Bröllopsklänningar

Bröllopslandet

Vi är två systrar som driver en butik där vi säljer brudklänningar på landet i Vittinge. Ni hittar oss "mitt i landet" med närhet till Uppsala, Stockholm, Västerås och Gävle.
Vi erbjuder val mellan ett 80-tal modeller i flera storlekar, stilar och prisklasser.
Alla är välkomna till oss för att känna sig trygga, sedda och hörda!

www.brollopslandet.se
brollopslandet@gmail.com
@brollopslandet

Styling hår och smink

Choices

På CHOICES hittar du erfarna frisörer som gärna hjälper dig och ditt brudfölje med hår och smink. Vi vill att du ska känna att dagen börjar med lyx, att du ska kunna känna dig avslappnad, att du är i goda händer och att vi får pyssla om dig, medan du avnjuter ett glas bubbel och något litet tilltugg! Det är viktigt för oss att du som kund känner att du får bästa möjliga resultat och service under bröllopsdagen.
På den stora dagen får vi heller inte glömma mannen, vi önskar även dig välkommen för lättare trimning runt öra/nacke, lite avslappning i form av hårbottenmassage i schamponeringen samt styling. Om du önskar hjälper vi dig gärna med en lättare touch-up. På ett diskret och naturligt sätt använder vi då makeup för att dölja eventuella rodnader, ojämnheter eller oönskade glansiga partier.

Frisör Uppsala – Välj med hjärtat | Choices

Bröllopstårtor

Annelie K

Bröllopstårtor av finsate chokladen.
Jag har en passion för choklad!
Smakupplevelser har alltid varit viktiga för mig. När jag gör en pralin så vill jag att den som äter den ska känna en ljuvlig balans mellan sötma, bitterhet och syra i munnen. Det ska ”sjunga” i smaklökarna och ett lyckligt leende ska smyga sig fram på läpparna. Då är jag nöjd!

Annelie K Choklad & Praliner - Chokladtillverkare i Uppsala
info@anneliek.se

Bröllopstårtor

Sfoodies

Lyxiga nyttigare bröllopstårtor. Alla produkter är veganska, glutenfria och helt fantastiskt goda. Jag brinner för miljövänligt och hälsosamt livsstil och så gör jag mina tårtor på äkta ingredienser som nötter, kokos, frukt och bär utan tillsatser

instagram: @sfoodies
admin@sfoodies.com
www.sfoodies.se/brollop

Juvelerare

Guldsmedjan

Där guld & diamanter möts
Guldsmedjan Fam Petersson sedan1943. Vi har förverkligat drömmar och designat unika smycken för alla tillfällen sedan dess. Vår butik ligger på Dragarbrunnsgatan 32. Vi jobbar med personlig service och hjälper dig finna just din favorit bland alla våra kända varumärken som Efva Attling, Georg Jensen, Ole Lynggaard, Drakenberg Sjölin, Schalins mfl. Vår guldsmed Fam är fjärde generationens guldsmed med gesäll brev. Vi hjälper dig med design, nytillverkning, omarbetningar och reparationer. Vi har egen verkstad med tillverkning i butiken.

Förlovning och vigselbutik med egen tillverkning och kända varumärken. | Guldsmedjan Uppsala

Juvelerare

Patrik Hansson Jewellery

Välkommen till Uppsalas Juvelsalong på Sysslomansgatan 6. Sitt ner i en vacker och lugn miljö tillsammans med Juvelerare Patrik Hansson och skapa era ringar.

Guldsmed | Patrik Hansson | Vigselringar | Uppsala

Juvelerare

Mattssons Guld

Välkommen till din personliga butik i 3:e generation i Uppsala City. I över 40 år har vi hjälpt Uppsalas par att hitta sina vigsel och förlovningsringar så välkomna in till oss, slå er ner i vår ringbar med lite bubbel och låt oss hjälpa er hitta just era ringar.

Mattssons Guld - Guldsmed, smycken & ringar i Uppsala!

Vigsel

Svenska Kyrkan Uppsala

Vigsel och bröllop - Svenska kyrkan Uppsala

SPA

Tullhuset SPA

Komplettera ditt boende med välgörande spa-behandlingar! 10 minuters vacker promenadväg från Villa Anna hittar du Tullhuset SPA - en rofylld oas vid Fyrisån som erbjuder massage, duobehandlingar, fiskSPA, ansiktsbehandlingar, fotpedikyr, ro för själen samt en stor butik.
www.tullhusetspauppsala.se
018-10 21 00