Meny

Ett år med upplevelser på Villa Anna

Välkommen hem till Villa Anna!

Vi är ett litet, personligt och unikt hotell i hjärtat av Uppsala. Här presenterar vi kort hur ett år på Villa Anna ser ut, – häng med.

Januari och februari

Vi startar året med ny meny. Varje komposition byggs upp i vårt lab och genomgår många steg innan vi är framme vid en presentation som slutgiltigt lanseras på menyn. En fantastiskt kreativ process som vi älskar.

I februari firar vi kärleken, – jo det ska man göra varje dag men den 14 februari tycker vi det ska firas lite extra. Middag för två i restaurangen eller fly vardagen lite genom att boka en hotellövernattning som avslutas med en förstklassig frukost.

På Villa Anna bjuder även februari på Fest- & Bröllopsmässa. På mässan bjuder Villa Anna in till visning av hotellet och inspiration från ett 20-tal utställare. Uppslas främsta aktörer inom fest och bröllop samlas för att skapa en dag full av inspiration och bröllopsglädje.

I februari kan du även äta en och annan semla på Villa Anna.

Mars och april

Då välkomnar vi våren. Kvarteret där vi bor fylls av fågelsång och träden börjar knoppa. En Härlig känsla! Vi välkomnar också vårmenyn med primörer där vi arbetar med de allra bästa råvarona efter säsong och glädjen att få skörda vårens späda sparris är en magisk känsla.

April är också en speciell månad för Uppsala. Då sjungs våren in på ett traditionsenligt sätt från Carolinatrappan, studenterna spinger ner för slottsbacken och Villa Anna välkomnar till sillunch på klassiskt vis. Vi följer stadens rytm och håller öppet från tidigt till sent, eller ja hela natten för den delen. Det är premiär för uteserveringen också!

Maj och juni

Då är det full fart på Villa Anna som aldrig förr, restaurangbesök, mottagningar, bröllop, weekends, aftrenoon tea, frukostar, hotellövernattningar, luncher och konferenser. Ja huset är som ute i full blom.

Juli

I juli tar vi sommarlov. Laddar med resor och intryck som allt som oftast resulterar i utevckling av nyanser i det vi älskar att dela med oss av till er. Att driva Villa Anna är vår passion och vi slutar aldrig att utvecklas.

Augusti

Kick off månadernas månad. Ny meny lanseras. Vi är alltid pirriga inför dessa stunder, det ligger hårt arbete bakom och vi provar mat och vin i kombination och gläds åt förföriska upplevelser som vi inte kan vänta på att får dela med oss av.

September och oktober

Inte att förglömma, i septemeber lever Uppsala upp och kulturnatten gör hela staden till en levande mötesplats. Villa Anna, som följer stadens rytm, låter dörrarna stå öppet från tidigt till sent. För övrigt kryper sig hösten på och vad är inte härligare än en upplevelse, afternoon tea, middag eller varför inte en weekend?

November och december

Sista helgen i november, närmare bestämt första advent inleds med Villa Annas julbord, klassiskt mathantverk där allt är lagat från grunden.

Året avslutas med galakänsla, nyårssupé och fyrverkerier över slottet. Vyn från Villa Anna är magisk.

Spänning, dynamik, upplevelse, kvalitet och en känsla av gala – fast i en trygg och familjär hemma hos-känsla där du kan vara dig själv. Låt Villa Annakänslan och atmosfären ge dig den där speciella upplevelsen – utan att du behöver resa runt jorden.

Välkommen hem till Villa Anna!