Meny

Våra rum

Välkommen till en god natts sömn på Villa Anna – en smakfull och lugn oas med närhet till Uppsalas vackra begivenheter. Här bor du mitt i stadens historiska kvarter med shopping och Fyrisån alldeles intill hotellet. Här på Domkyrkoplan känner du historiens vingslag, omgiven av Trefaldighetskyrkan, Gustavianums kupol, Domkyrkan och Dekanhuset.

Villa Anna är ett smakfullt hotell med anor från 1874. Vi erbjuder elva unika och designade rum varav ett enkelrum med 105 cm bred säng, två Superior Dubbelrum, två Premium Dubbelrum, tre De Luxe Dubbelrum och tre Premiumsviter. En av våra Premiumsviter går att boka med connecting De Luxe Dubbelrum och blir då 99 kvadratmeter.

Koppla bort världen i ett storslaget designat rum! Oavsett vilket rum du väljer får du krypa ner i en skön säng från Carpe Diem Beds of Sweden och vakna upp till en lyxig frukostbuffé. Samtliga rum har sitt personliga signum i form av färgval, textilier och tapeter. Inredningen består av svenskdesignade möbler och självklart ingår alla faciliteter du behöver för att till fullo kunna avnjuta din vistelse.

”Rekordbetyg för läckert boutiqhotell” och ”Läckert helgmys i världsklass” är några av alla fina utmärkelser vi fått i tidningarnas recensioner – något vi är mycket stolta över!

Smakupplevelser i världsklass

Vår ambition är att atmosfären här hos oss ska andas avkoppling och en skön hemma hos-känsla. Och maten – ja, den är ett kapitel för sig! Vi brinner för ekologiskt och närproducerat. Vår frukost består till stor del av noggrant utvalda råvaror från lokala gårdar och många av rätterna tillagar vi direkt på beställning – allt för att varje gäst ska få en förhöjd smakupplevelse. Rykande färskt bröd, ägg, gårdsbacon, fil och yoghurt, pannkakor med hjortronsylt, kavelgris, fattiga riddare och andra ljuvliga klassiker dukas fram i sann lantlig anda. Självklart är vårt kaffe alltid nymalet och nypressat.

 

Hotellet är öppet från tisdag klockan 08.00 till söndag klockan 13.00 och personal finns tillgänglig dygnet runt.

I hotellets ”butik” hittar du även fina och uppskattade produkter att förgylla vardagen med. Konst, smycken, glas, porslin, heminredning och lyxiga hygienprodukter är några exempel. Vi säljer även våra populära presentkort för en valfri härlig upplevelse.