Meny

Mat & dryck för festen

En högtidsstund på Villa Anna innebär att du kan koppla av som festfixare, huvudperson och arrangör. Här i Uppsalas charmiga kulturkvarter erbjuder vi dig och dina gäster smakupplevelser och service som tar den stora dagen till en högre nivå.

Här ryms 86 gäster och festvåningens känsla kan förvandlas och anpassas enligt dina personliga önskemål. Ett inglasat hörn släpper in såväl dagsljus som himlens stjärnor och salen kan till exempel släckas ned för en effektfull film- eller bildvisning via en projektor i taket.

Vid behov finns även möjligheten att reservera hela hotellet inklusive matsal, festvåning, vinkällare, hotellrum och sviter.

Menyförslag
Denna meny serveras i festvåningen för minst 15 personer. Vänligen notera att endast samma meny serveras till hela sällskapet. Vi önskar menyval en vecka i förväg. Eventuella allergier/överkänslighet meddelas i samband med beställning.

Ni komponerar en egen meny och kan köpa till kanapéer, brödservering och ost samt praliner.
(Ost ingår i fyrarättersmenyn).

Vi erbjuder kostnadsfri avbokning fram till och med tre veckor innan ankomst, därefter sker full debitering. 

Förrätt

Jordärtskocksoppa med kantarell, pinjenöt och löjrom

Tartar på innanlår, rökt mandel, ramslökskaprisemulsion och picklad silverlök

Varmrätt

Bakad röding, sandefjordsås, spetskål, dill och ärta

Stekt hjort, rökt pumpapuré, friterad potatis, grönkål och rödvinsky

Dessert

Vaniljpannacotta, muskovado, bärsorbet och maräng

Tre svenska gårdsostar med fikonmarmelad och frökex

Canapéer x 3, 115:-

En rätt, 345:-

Tvårätters, 475:-

Trerätters, 595:-

Fyrarätters, 675:- (Förrätt, varmrätt, ost och dessert)

Vid bokning av minst trerätters finns det möjlighet att göra tillval av Villa Annas brödservering, 45:-

Chokladpralin, 29:-