Nordiskt av naturen

Vårt kök är i grunden svensk gastronomi med en del smaker hämtat från våra resor runt om i världen. Vi serverar Lilla menyn och Stora menyn under helger.
Meny fredag och lördag
Lilla menyn 795 kr | Dryckespaket 645 kr
Sotad pilgrimmsmussla, jordärtskocka, kantarell och svampbuljong
Bakad röding med skaldjursås, krondill och löjromspotatis
3 x ost yuzu- och aprikosmarmelad, frökex och knäckebröd
Vaniljglass, fattiga riddare, px russin och anklever
Stora menyn 995 kr | Dryckespaket 845 kr
Tilltugg x 3
1. Langos med forellrom och flädersyrad grädde
2. Havguskräm med tryffel och knäckebröd
3. Noritartlett med rökt röding, äpple och chimmichurri
Lättgravad hälleflundra, calamansi, fänkål och oliv
Skuren tartar med ramslökskaprismajjo, svartvitlök, rökt mandel
Sotad pilgrimmsmussla, jordärtskocka, kantarell och svampbuljong
Hjortinnanlår, körsbär, svensk anklever och madeirasky
Gräddfilskum med svarta vinbär, fikonbladsolja och rödbeta
Pralin gjord på Valrhona choklad
Menyn gäller för samtliga i sällskapet