Nordiskt av naturen
Spänning, dynamik, upplevelse, kvalitet och en känsla av gala – fast i en trygg och familjär hemma hos-känsla där du kan
vara dig själv. Låt maten, vinerna och atmosfären ge dig den där speciella upplevelsen – utan att du behöver resa runt jorden.
Vår kökschef Markus komponerar en meny utifrån de råvaror som är bäst för dagen till ert sällskap.
Se ett urval av vår middagsmeny:

4 Rätter
"Tilltugg x 3"
1. Krustad med potatiskräm, havgus och tryffel
2. "Krabbtaco" med persilja och picklad rotselleri
3. Chawanmushi, svensk svamp och rökt, riven äggula
Kålbuljong, jordärtskockskräm, ravioli och mangalitzagris
Misobakad torskrygg, glaserad majrova, macadamianötter och rostad fiskbenssky
Havtornssorbet med jortärtskockskola och örtbrûlée
6 Rätter
"Tilltugg x 3"
1. Krustad med potatiskräm, havgus och tryffel
2. "Krabbtaco" med persilja och picklad rotselleri
3. Chawanmushi, svensk svamp och rökt, riven äggula
Salmalax med ostronkräm, salicorn och thaibasilika
Kålbuljong, jordärtskockskräm, ravioli och mangalitzagris
Kryddsotad ren, svart vitlök, bitter sallad, löjrom och sandefjordssås
Svensk oxe, rödbetspuré, picklade björnbär, dragon och sky på mada peppar
Hallonchokladglass, rostad mandelmjölkskum och varm åkerbärskompott
Pralin smaksatt med citron, viol och lakrits