Meny

Nordiskt av naturen

Spänning, dynamik, upplevelse, kvalitet och en känsla av gala – fast i en trygg och familjär hemma hos-känsla där du kan
vara dig själv. Låt maten, vinerna och atmosfären ge dig den där speciella upplevelsen – utan att du behöver resa runt jorden.

Vår kökschef Markus komponerar en meny utifrån de råvaror som är bäst för dagen till ert sällskap.

Se ett urval av vår middagsmeny:

Ladda ner vår meny

4 Rätter

"Tilltugg x 3"

1. Tartelette med ostkräm, päron och tjärsirap

2. Brioche med oxsvanssky och örtsmör

3. Tomatvatten med melon, pilgrimsmussla och krondillsolja

Kantareller med rökt potatisskum, libbsticka och svart tryffel

Gös med vasslesmörsås, krispigt kycklingskinn, grillad svartrot, granolja och syrad gulbeta

Popcornglass med majspannacotta, blåbär, harsyra, bovete med brynt smör och lönnsirap

6 Rätter

"Tilltugg x 3"

1. Tartelette med ostkräm, päron och tjärsirap

2. Brioche med oxsvanssky och örtsmör

3. Tomatvatten med melon, pilgrimsmussla och krondillsolja

Kantareller med rökt potatisskum, libbsticka och svart tryffel

Havskräfta med jalapeñopesto, brynt smörhollandaise och ingefärspicklad fänkål

Tartar på oxinnanlår från Dalsjöfors med rökt oxmärg, syrad enbärsgrädde, pistagenötter och Kalixlöjrom

Stekt ankbröst med pumpapuré, anksky, savojkål, hasselnötsdukkah och kvitten

Granité av svartvinbärsblad med yoghurtmousse, vit nektarin och spansk körvel

Pralin smaksatt med timutpeppar och havtorn